Nyheter

Under EM for Cadet, Junior og U-21 i Tbilisi, Georgia ble det avholdt dommerkurs hvor kandidatene i Kata fikk demonstrert stilartene; Shotokan (Jahangir Babayev), Shito-Ryu (Guiseppe Zaccaro), Goju-Ryu (Uwe Portugal), Wado-Ryu (Kjell Jacobsen) og Gensei-Ryu (Jan Christoffersen). Seansen ble ledet av Pirkko Heinonen fra Finland som er medlem av...

Det blir regionsamling for Kata og Kumite i Stavanger 2. -3. mars med landslagstrener og regionstrener sammen med sportssjefen i Stavanger kk sine lokaler. Klikk på linken under for påmelding og nærmere info.

God Jul!

23.12.2023

Styret i Norsk Karateforbund ønsker å rette en stor takk alle våre medlemmer, samarbeidspartnere og foresatte som har støttet oss gjennom året 2023. Norsk Karateforbund er helt avhengig av bidragene og støtten dere gir oss. Det er fantastisk å oppleve det engasjementet dere har og viser i alle sammenheng. Tusen takk!

Henrik Walstad Hansen gjorde sine saker bra i Karate 1, Youth League i Jesolo, Italia 8.-10. desember Henrik vinner første kamp mot Ungarn og andre kampen vinner han mot Kypros 7-4. Taper dessverre mot Ukraina i tredje kamp. Ukraineren går til finalen som han vinner og Henrik får rekvalivisering om 3. plassen.

Para-Karate ble introdusert for første gang i et NM under WKF. 5 utøvere i forskjellige aldersklasser gikk 2 Kata hver og fikk stående applaus fra en fullsatt tribune. Publikum satte stor pris på prestasjonene til hver enkelt utøver som viste fantastisk idrettsglede som rørte alle. Bare det å gjennomføre en Kata var en prestasjon for enkelte. Vi...

Premie for beste kvinnelige utøver i årets NM i Karate gikk til Mina Lie. Gull i Kata og Kumite. Beste utøver på herresiden ble Sander Nygård for 2.år på rad med Gull i Kata og 2 gull i Kumite. Vi gratulerer!