Nyheter

Henrik Walstad Hansen tok bronse i klassen junior -55kg under Europamesterskapet for Cadet, Junior og U21 som ble arrangert i Larnaca på Kypros 3.-5. februar.

Lørdag 21. januar deltok katautøver Maria Månum Moen i Estonian Open. 12 stykker var påmeldt i Kata Damer. Dermed var det to puljer i innledende runde, og i sin pulje fikk Maria nest høyeste poengsum! Dette kvalifiserte til bronsefinale. Den tapte hun knepent for sin finske motstander med poeng 22.30 mot 22.90. Flott og modig valg av Maria som...

Vi gratulerer Hannah Stubsjøen med 1. plass og Mai Forberg med 3. plass i helgens Austrian Champions Cup. - Dette var en sterk prestasjon av begge jentene, sier Kjell Jacobsen, sekretær i Norsk Karateforbund.

Trenerteamet har nå tatt ut troppen som skal representere Norge i kadett-, junior og U21-EM i Larnaca, Kypros . EM går av stabelen 02.-05. februar 2023. Nedenfor finner du oversikten over hvilke utøvere som har takket ja til plass i troppen.

God jul!

23.12.2022

Styret i Norsk Karateforbund ønsker å takke alle våre medlemmer, samarbeidspartnere og frivillige som har støttet oss siden oppstarten 30. januar 2022. Dere har vært fantastiske! Gjennom handling og deltakelse er dere den største motivasjonen for oss til å fortsette å jobbe videre for gode resultater også i 2023. Vi ønsker dere alle en fin...