Karate NM i Kristiansand ble en formidabel suksess!

16.11.2022

Lørdag 12. november ble NM i Karate arrangert i Kristiansand. Rundt 130 deltakere var samlet til dyst i Sørlandets hovedstad. Arrangøren hadde gjort gode forberedelser for at tilreisende fra fjern og nær skulle bli godt ivaretatt og den Sørlandske gjestfrihet ble satt stor pris på.  

Mesterskapet ble arrangert på 2 matteområder og startet presis kl 09 lørdag morgen. Kata sto først på programmet og alle klassene ble avsluttet med finaler etter hvert. Kl 14 var det klart for innmarsj og åpningsseremoni. President Kjell Sivertsen holdt åpningstale og delte ut blomster til nøkkelpersoner i arrangørstaben. 

Flotte sportslige prestasjoner ble satt pris på av de mange fremmøtte på tribunen. God stemning og gode opplevelser ble avsluttet med premieutdeling og bestemannspremie som gikk til Jenny Jarnes og Sander Nygård. Gratulerer!

Arrangøren inviterte også til bankett som samlet over 100 personer. En flott avslutning på et flott NM som går inn i historiebøkene  som et verdig første NM i regi av Norsk Karateforbund. Takk!

Fotogalleri