Vellykket KICK OFF samling i Sarpsborg

28.08.2023

Helgens KICK OFF i Sarpsborg ble en formidabel suksess med hele 85 deltakere fra 22 klubber. Teori, teknikk og taktikk sammen med mye trening på situasjoner og matching med dommere var noe av det innholdsrike og tette programmet både Kata og Kumite deltakerne fikk oppleve denne helgen. Para-karate utøvere fra Sarpsborg kk var spesielt invitert og viste imponerende ferdigheter og konsentrasjon i omgivelser med mye aktivitet.

Trenerteamet besto av erfarne coacher og aktive utøvere som sørget for at samtlige ble godt ivaretatt. Trivsel og god stemning kombinert med intense økter var oppskriften. Det var viktig å ha det gøy sa Lars Forberg gjentatte ganger. Smilene satt løst selv om slitne kropper skrek etter hvile. Da var det godt å bli motivert til enda mer innsats av Annika Sælid og Adrian Lopez som begge vet hva som skal til for å oppnå gode resultater og vinne medaljer.

Katautøverne fikk også sitt med trening og gode tips fra WKF dommer Kjell Jacobsen som holdt treningen på fredagen. Lørdag og søndag ble det trening med Ruben Fagerland og styrketrening og tips fra Andreas Suoranta med vekt på styrke i beina og ikke bare overkropp og armer.

Leder i dommerkomiteen Stian Berglund og dommer Jusufi Qerim tok turen på lørdag og bidro med dømming i kata og kumite. Her fikk utøverne tilbakemeldinger på hva dommerne ser etter og hva man bør forbedre.

Takk til primus motor Gard Sælid for et godt og profesjonelt gjennomført arrangement. Vi gleder oss til neste KICK OFF!