Adrian Lopez Kumite -84kg  og WKF dommer Kjell Jacobsen i PL Fukuoka, Japan

06.07.2023

Det tredje av fire Premier League stevner i 2023 ble arrangert i Fukuoka, Japan 9.-11. juni med  over 300 deltakere fra 47 land. Premier League er WKFs topp konkurranse hvor de beste av de beste utøverne i verden samles for å konkurrere om ranking poeng.

Adrian Lopez gjorde noen meget bra matcher i sin gruppe. Det ble konkurrert i round robin system med 32 utøvere fordelt på 8 grupper a 4 utøvere. Dermed er man garantert 3 matcher hvorav den beste går videre til kvartfinale. Adrian vant over første motstander fra Egypt som var ranket som nr 60 i klassen. Adrian er ranket 71. Dessverre ble det tap i de to neste kampene mot Japan og Frankrike og ingen videre avansement. 

Å reise verden rundt alene og fighte jevnt på dette nivået uten særlig muligheter for matching hjemme i Norge, er bare imponerende. Når Adrian samtidig studere og tar eksamen med topp karakter timer før han skal på matten (i Rabat, Marokko), så er det bare å ta av seg hatten. Vi krysser fingrene for og vet at målrettet arbeid til slutt gir belønning. Stå på!

WKF dommer Kjell Jacobsen var utpekt som assisterende matteansvarlig og dømte flere finaler både i Kata og Kumite.