Nyheter

Alle som har erfaring innen konkurransetrening kata og kumite og helst har deltatt internasjonalt, er velkomne til samling. Samlingen er fra primært fra 14 år og oppover, men det åpnes også et tilbud i kumite fra 11-13 år.

Med en tropp på 14 stk, fordelt på utøvere, coacher og støtteapparat så hadde vi en kort men en god inngang til årets Jr. Europamesterskap i Praha. Vi fikk ingen tellende resultater, men Annika Sælid var svært nærme med et knepent tap på flagg i kvartfinalen , 0-0 etter full tid.

WKF og EKF president Antonio Espinós gikk på talerstolen under EKF kongressen i Gaziantep Tyrkia og annonserte at et nytt forbund var etablert i Norge. Han benyttet anledningen til å presentere "Secretary General" Kjell Jacobsen og ønsket Norsk Karateforbund velkommen og lykke til.

Norsk Karateforbund har den glede å informere om at årets NM i Karate skal arrangeres i Karusshallen i Kristiansand. Vågsbygd Karateklubb har påtatt seg å være arrangør og vertskap for årets norgesmesterskap på kort varsel. Vågsbygd kk er en resurssterk klubb med lange tradisjoner i NM sammenheng. Både som arrangør og som deltakerklubb har...

Da jeg i November i fjor trakk meg fra styret I Norges Kampsportforbund var dette på bakgrunn at jeg ikke med god samvittighet kunne fortsette uten å være i konflikt med mine forpliktelser som styremedlem i World Karate Federation (WKF). En kan med god grunn kritisere meg for å ikke ha tatt konsekvensen av dette på et tidligere tidspunkt, men...

Fredag 22. april har vi mottatt brev fra President Antonio Espinòs i World Karate Federation, som informerer om at WKF Executive Committee har akseptert Norsk Karateforbund som WKF sitt nasjonale forbund i Norge. Medlemskapet forventes ratifisert av WKF kongressen i oktober 2022.